Returnering og Refundering


_______

 

Vi ønsker at du får en god oplevelse når du handler på vores webshop.

Dette inkluderer en enkelt og ligetil returpolitik som følger :   
 
1. Vi giver 14 dages returret  fra leveringsdagen, på produkter købt på webshoppen. Skriv til os på mail, eller brug kontaktformularen
nederst på denne side.   
 
2. Ved returnering er det vigtigt, at mærker og lignende ikke er fjernet fra varen og at produktet ikke har været i brug.   
 
3. Hvis produktet er blevet brugt eller beskadiget, forbeholder vi os retten til at afvise en refundering af produktet og fortrydelsesretten ophører.  
 
4. Det er kundens ansvar at produktet bliver leveret tilbage til os i samme stand, som det blev modtaget. Pak varen forsvarligt ind, så den ikke kan komme til skade under transporten.
Hvis produktet bliver beskadiget under transporten, eller bliver væk i transporten, kan maijacobsen.dk ikke holdes ansvarlig for dette.   
 
5. Ved refundering, vedlægges en note i returpakken med ordrenummeret. Enhver returnering aftales med os via. mail, inden afsendelse.  
 
6. Ved ombytning vedlægges en note med navn og adresse til retur, samt det ønskede produkt. Enhver returnering aftales med os via. mail, inden afsendelse.  
 
7.  Forsendelsesomkostningerne ved en returneret vare, er kundens ansvar.   
 
8. Bortfald af fortrydelsesret :  
Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, der er blevet ændret, customized, eller rettet til efter kundens ønsker. 

 

 

 Venlig hilsen, 
Mai Jacobsen Cph